Vrouwenkoor Sincero bestaat uit ca. 25 leden en repeteert iedere woensdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in de Heerenbrink van verzorgingshuis ‘Het Wooldhuis’ in Heino. De leiding is in handen van onze zeer enthousiaste dirigente Sonia Bjornsen.

Ons doel is: lekker samen zingen, het behalen van een zo hoog mogelijk niveau met een gevarieerd repertoire en het verzorgen van optredens.

Ons repertoire is zeer breed en divers. Van luchtige musical en pop tot licht klassiek. Wij reizen, muzikaal gezien, de hele wereld rond. Van traditionals uit Zuid-Afrika en Europees repertoire tot Amerikaanse evergreens. Deze brede blik is een bewuste keuze. Er is voor elk wat wils en zingen bij Sincero is nooit saai!

Vrouwenkoor Sincero bestaat ruim 25 jaar. Het is tijd om de blik vooruit te richten. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe leden die met hun stem ons koor willen komen versterken. Iedereen is welkom, van sopraan tot alt. En je hoeft niet in Heino te wonen om mee te zingen; we hebben ook leden uit Raalte en Lemelerveld.

Nieuwsgierig geworden? Je bent welkom om op woensdagavond vanaf 19.45 uur mee te zingen of eerst eens te komen luisteren. Een mooie gelegenheid om een indruk te krijgen van ons koor. Van onze kant hopen we natuurlijk op nieuwe leden.

Loop je al lang met de gedachte om je bij een koor aan te sluiten? Dan is nu het moment om deze gedachten in daden om te zetten!

Misschien heb je ons onlangs wel horen zingen tijdens de Muziekestafette in de Nicolaaskerk in Heino en ben je daardoor enthousiast geworden!

Voor meer informatie kun je bellen met: Trudi de Vos-Arts tel: 0572-393499 of Lous Meulenbeld 0572-353166. Je kunt ook onze website bezoeken: www.koorsinceroheino.nl of mailen naar info@koorsinceroheino.nl

 

Je bent van harte welkom en we kijken uit naar je komst!